Szeretkezz és fogyj!

Csókolózva fogyhatsz. 7. Vajon jó lesz az ágyban?

csókolózva fogyhatsz asztmás gyógyszerek fogyás

A túlsúly nemcsak egészségi állapotodra, de a szexuális életedre is rányomja bélyegét. Szeretkezz és fogyj!

Pektin Fogyókúra Vélemények

Mindenki ezt nézi most! A kísérletet kövér nő és 26 túlsúlyos férfi bevonásával végezték el, amelynek céljuk az volt, hogy az elhízásnak ezt az igen fontos, ám mindeddig kevéssé ismert aspektusát tanulmányozzák.

Ezért egészséges a csókolózás

Korábbi kutatások már megállapították, hogy az elhízottak számos nehézséggel küzdenek szexuális életük minőségét tekintve. Azt azonban, hogy konkrétan milyen hatással van a súlycsökkenés a szexuális életre, mindeddig még nem tanulmányozták.

Bucsi Mariann: Melyek a Te Csodáid? Lelkem Az Élet igenis szép. Szép a napkelte, a napnyugta, az eső hangja, a kavicsok, a hópelyhek, a nyíló virágok, egy mosoly, egy dallam, egy festmény, a homok vagy az avar a meztelen talpunk alatt, egy ölelés, egy érintés, egy kedves szó, egy madár dala, a felhők az égen, a csillagok, a fák, egy levél erezete Felsorolhatatlan, mert az Élet tele van szépséggel.

A tanulmányban résztvevők kezdetben csókolózva fogyhatsz valamennyien arról számoltak be, hogy nehézségeik vannak a szexualitás terén. Két év alatt testsúlyuk átlagosan 13 százalékától szabadultak meg, és jelentős javulásról számoltak be.

A nők 67 százaléka tartotta magát előnytelen külsejűnek a vizsgálat elején, és ez a szám 26,4 százalékra esett vissza egy év elteltével.

csókolózva fogyhatsz 10 legjobb fogyókúrás tipp

Nem akarta, hogy meztelenül lássák 62,7 százalék, ám a kísérlet végén ezt már csak 34,3 százalék mondta. Már tíz százalékos súlyvesztés is jó hatással van szinte valamennyi, az egészséggel összefüggő tényezőre!

3 ok, ha nem fogysz hasból, pedig te mindent megtettél

A fogyás által az elhízottak pozitívan viszonyulnak a saját testükhöz, és ezáltal a szexualitáshoz is. Miért a legjobb zsírfaló a szex?

csókolózva fogyhatsz üljön fel zsírégetésre

Bizonyára te is tudod, hogy a szex és a szerelem a legjobb zsírfaló! Épp ezért ha van párod, használjátok ki, és tudatosan fogyjatok a szerelemmel! Amilyen gyakran tudtok, szeretkezzetek minél intenzívebben. Ha egy kiadós szeretkezést veszel alapul, akkor egy este akár kalóriát is el tudtok csókolózva fogyhatsz Ha mindehhez könnyű ételeket fogyasztotok, akkor biztos a fogyás!

  1. Alvási helyzet a fogyásig
  2. Fogyás gilbert
  3. 8 dolog, amit egyetlen csókból is megtudhatsz a másikról | Kapucíner