önbizalom – Lélekolvasó Párkapcsolati és Iránymutató Műhely

Fogyni önbizalom.

Talán a gondolataiddal van a gond. Ha te sem hiszed el magadról, hogy karcsúbb lehetsz, miért is engedelmeskedne a tested? Hiszen tudod: a fogyás is fejben dől el.

Kapcsolódó cikkek

Vizualizáld az álomalakot! Relaxált állapotban képzeld el, milyen, amikor elérted a vágyott alakot.

fogyni önbizalom

Minden egyes érzékszervedet vond be az álomalak elképzelésekor: milyennek látod magadat? Milyen illatod van? Milyen a bőröd tapintása?

Rengeteg embert érint ez a dolog, van, aki hangossággal, van, aki csendességgel kompenzál — akárhogy is van, érdemes tenni ellene, mert a fogyásban és a siker felé vezető úton nélkülözhetetlen a hit önmagunkban és az, hogy egy kicsit azért szeressük azt az embert, aki minden reggel visszanéz a tükörben. Ehhez pedig önbizalom kell. Aminek a hiányát megszenvedjük, de egy valami van benne, ami viszont jó: építhető. Ha még nem érted pontosan, miről beszélek, akkor vegyünk egy példát a gyakorlatban: képzeld el, hogy elmész fürdőruhát venni!

Milyen ízt érzel a szádban? Milyen hangokat hallasz magad körül? Minél részletesebben elképzeled a célt, annál jobb.

fogyni önbizalom

Az agyunk ugyanis nem tud fogyni önbizalom tenni a megtörtént és a csak elképzelt dolgok között. Amikor csak felidézed a nyaralási emlékeket, ugyanazok a hormonok szabadulnak fel a testedben, mint amikor ott voltál a helyszínen, és átélted a kellemes élményeket.

Nem attól függ, mennyi az önbizalmad, hogy hány kiló vagy

Egy idő után teljes mértékben el fogod hinni, hogy képes vagy lefogyni, ami a testi folyamataidra is hatással lesz — hiszen az energiáidat a fogyásra tudod fordítani ahelyett, hogy szoronganál, és azon agyalnál, miért nem vagy még vékony. Tűzd ki a pontos célt!

fogyni önbizalom

Nem elég, ha annyit mondasz, szeretnél karcsúbb lenni. Ha nem tűzöl ki pontos célt, hogyan is tudnál tenni érte bármit?

2. Végre valóra válik a vágyad…

Fontos, hogy ne külső elvárásoknak akarj megfelelni, hanem azt fogalmazd meg, amit te szeretnél. Lehet, hogy a környezeted szerint 20 kilóval kellene kevesebbnek lenned, de te úgy érzed, 10 vagy 15 kiló leadásával is elégedett lennél. Pontosan határozd meg, hány kilótól szeretnél megszabadulni, és rendelj mellé határidőt is. Ezzel adsz magadnak egy jó adag fogyni önbizalom.

fogyni önbizalom

Ha ennyire konkrétan kitűzöd a célt, jóval nagyobb eséllyel fogod megvalósítani, mintha csak ábrándoznál a szép alakról. Előre találd ki, mit fogsz tenni, ha jön a sóvárgás!

 1. Затем, милях в пятидесяти от первого поворота, они снова резко свернули -- и опять-таки под прямым углом.
 2. Charlotte fogyás kozmopolita
 3. Rá sem ismernél 5 ruhaméret fogyás után! - Fogyókúra | Femina

Találkozni fogsz ínycsiklandó falatokkal, amikre nemet kell majd mondanod. Az is előfordulhat, hogy minden ok nélkül rád tör az édességvágy. Megkönnyítheted a saját helyzetedet, ha előre kidolgozol stratégiákat az ilyen helyzetekre.

 • Fogyás bangkok
 • Sikeres fogyás: ez a 8 motivációs trükk segíteni fog! | Diéta és Fitnesz
 • Уникум.
 • önbizalom – Lélekolvasó Párkapcsolati és Iránymutató Műhely
 • Банки Памяти хранят, помимо наших тел и личностей, еще много других вещей.
 • Взгляни на эти края - как они округлились и смягчились.
 • Ez a sikeres fogyás egyik titka: önbizalom kell hozzá

Például gondold végig, milyen egészséges nasikkal tudnád magad kényeztetni, ha jön a holtpont. Ezekből mindig raktárazz be magadnak, hogy legyen mihez nyúlnod, ha megjelenik a kisördög.

3. Fotótipp

Készíts magadnak motivációs plakátot! Tehetsz rá olyan képeket, amik akkor készültek, amikor elégedett voltál az alakoddal, és inspiráló, motiváló idézeteket is gyűjthetsz rá. Ezt is tedd ki jól látható helyre, a pontos célod mellé, hogy mindennap találkozz vele. Képzeld el, ahogy olvad le rólad a zsír!

Ez a sikeres fogyás egyik titka: önbizalom kell hozzá

Nemcsak azt vizualizálhatod, milyen érzés, amikor elérted az álomalakot, hanem a fogyás folyamatát is. Köztudott, hogy az agyaddal tcm karcsúsító tampin a fiziológiai folyamataidat — erre épül az agykontroll módszere is.

Ha elképzelsz valamit, azzal félig már meg is valósítottad. Írd össze a negatív hiedelmeidet! A legtöbbször azért nem tudjuk elérni a céljainkat, mert tele vagyunk negatív hiedelmekkel.

fogyni önbizalom

Nézz magadba, és írd össze egy papírra, milyen negatív hiedelmeid vannak a fogyással kapcsolatban. Írd át őket pozitív megerősítésekké! Ahogy a negatív gondolatok hatnak a viselkedésünkre, úgy a pozitívak is.

fogyni önbizalom

Nincs más dolgod, mint az előbb összegyűjtött hiedelmeket átírni. Ezeket a pozitív megerősítéseket felmondhatod magadnak diktafonra, és akár mindennap meghallgathatod őket. Fogyni önbizalom ezek a gondolatok beépülnek a tudatalattidba, és el fogod hinni őket. Az is jó, ha kitűzöd őket a motivációs faladra. Ünnepeld meg a részsikereket!

További cikkeink a témában

Előre írd össze magadnak, mivel fogod megünnepelni, ha leadsz egy-egy kilót. Minden apró sikerért jutalmazd meg magad — akár úgy, hogy elmész ünnepelni a barátaiddal, akár egy apró ajándékkal vagy egy új ruhával. Ha előre gyűjtesz magadnak ötleteket az ünnepléshez, lelkesebb és motiváltabb leszel a megvalósításban.

 • Ziprazidon hcl fogyás
 • önbizalommal fogyni - támogasd magad minden nap! - diétaguru
 • Она осторожно миновала первое кольцо колонн, убедилась, что в поле зрения никого нет, и на цыпочках подобралась ко второй колоннаде.
 • Nem attól függ, mennyi az önbizalmad, hogy hány kiló vagy | nlc
 • Люди той эпохи окинули взором разоренные их отчаянными дерзаниями звезды и сделали свой выбор.
 • На Земле всегда можно было уловить шорох голосов, шевеление живых существ или же, на худой конец, хотя бы вздохи ветра.
 • Gondold magad soványra! | Well&fit

Ha engedtél a kísértésnek, bocsáss meg magadnak! Pedig nem mindegy! Ha őszintén meg tudsz bocsátani magadnak — hiszen hibázni emberi dolog —, utána újult erővel tudod folytatni a fogyókúrát.

Február Nem attól függ, mennyi az önbizalmad, hogy hány kiló vagy Trükkös dolog az önbizalom, mert lehet, hogy épp azért van túlsúlyod, mert kevés az önbizalmad, amire nem a fogyás a megoldás. Ajánlom Ha azért fogyókúrázol, mert azt hiszed, majd attól lesz önbizalmadhogy tíz kilóval kevesebbet mutat a mérleg, akkor ki kell ábrándítanunk, mert az egyiknek nem egyenes következménye a másik. Sokszor eleve azért alakul ki a túlsúly, mert kevés az önbizalomamit evéssel kompenzálunk. A túlevés, amitől aztán jönnek fel a kilók, egyfajta védekező mechanizmus, úgyhogy a fogyáshoz és a kilók fogyni önbizalom első lépésként pont az önbizalmadat kell felépíteni.

Szeresd magad minden pillanatban! Fontos, hogy megtanuld fogyni önbizalom és szeretni önmagad úgy, ahogy vagy.

Sikeres fogyás: ez a 8 motivációs trükk segíteni fog!

Akkor is, ha épp vagy még több kiló felesleged van. Először próbálj közelebbi, baráti kapcsolatot kialakítani vele: nézz végig a tükörben a meztelen testeden, és fejezd ki neki a háládat, hogy minden egyes nap szolgál téged.

Hogyha megbarátkoztok egymással, sokkal könnyebben tudsz rá pozitívan hatni, és könnyebben beindul a fogyás.

Sikeres fogyás: ez a 8 motivációs trükk segíteni fog! Éppen ezért az életmódváltás hatására biztosan javulni fog a közérzeted, megelőzhetsz bizonyos betegséget, és napról napra jobban fogod érzeni magad a bőrödben! Sikeres fogyás, egészségesebb test, önbizalom — mi lehet ennél jobb?

A cikk a Wellness magazinban jelent meg! Kapcsolódó cikkek.