A kövér koszorúslány a "menő" | VEOL

Koszorúslány karcsúbb, Mesés alkalmi ruhák teltkarcsú alakodhoz | okoverzum.hu

Esküvői ruha teltebb menyasszonyoknak – mi az ideális fazon? - Júlia Esküvői Ruhaszalon

A tökéletes koszorúslányruha kiválasztása 2. Kinek ideális az empire szabás? Nem is olyan egyszerű a döntés, ha ennyi csodás forma és szín közül kell választani Jelen anyagunkban segítünk, hogy megtaláld a számodra legelőnyösebb fazont! Cikksorozatunk első részében bemutattuk Nektek a leggyakoribb testalkatokat, most koszorúslány karcsúbb tovább lépve segítünk kiválasztani, hogy a csodás koszorúslány ruhák közül melyik fazon lesz számodra a legideálisabb.

A vonalú ruhák Ha egy képzeletbeli top listát állítanánk össze, annak a csúcsán valószínűleg az A vonalú vagy más néven hercegnős ruhák állnának. Ez a szabásvonal onnan kapta a nevét, hogy egy tipikus A vonalat formál, ugyanis a ruha felső része szorosan követi a testvonalát, sokszor beépített fűzővel, majd a derékvonaltól vagy a módosított A vonalú fazonnál egy kicsit lentebbről a csípővonalától szépen fokozatosan és lágyan bővül a ruha, annak egészen a szegélyrészéig.

Fontos különbség a báli fazonhoz képest, hogy itt a csípő területén szépen felfekszik az anyag, míg az ún.

További infó

Tipp: Az A vonalú ruhák bátran ajánlhatóak szinte majdnem minden alkat számára. De különösen javaslom olyan hölgyeknek, akik nagyobb méretekkel megáldottak és szeretnének karcsúbbaknak tűnni az esküvőn, hiszen ez a szoknyaforma szépen palástolja a széles csípőt és remekül minimalizálja a kerekdedebb formákat.

Egyéb Nincsenek hozzászólások Bár mai világunkban mindenhol azt próbálják belénk szuggerálni, hogy csak az a szép nő, aki betegesen sovány, és akinek vannak kisebb párnácskái, az már inkább ne is mozduljon ki otthonról, vagy öltözzön zsákba, hogy ne lássa meg őt senki — a valóság azonban mégiscsak az, hogy a férfiak bizony igenis a teltebb formákat  is szeretik. Így hát nincs oka elkeseredni azoknak sem, akik nem modellalkattal rendelkeznek, sőt, a jó hír az, hogy ők is tudnak számukra ideális öltözéket találni, ami kihangsúlyozza koszorúslány karcsúbb, és akár a vékonyabb társaikat is megszégyenítő népszerűséget tudnak elérni a külsejükkel gondoljunk csak például Jennifer Hudsonra. Nincs ez másként az esküvői ruhával sem: a teltebb menyasszonyok számára is kiváló megoldások léteznek.

El tudja rejteni a vastagabb combokat, így különösen jó választás egy körte alkatú hölgy számára is. Csodát tesz akkor is, ha rövid a derekad, mert sokkal karcsúbbnak és légiesebbnek fogsz benne tűnni.

koszorúslány karcsúbb

Báli ruha fazon A másik igen kedvelt típus az ún. Ennél a szabásvonalnál is jellemző a szűk, sokszor teljesen váll nélküli vagy a most nagyon trendi aszimmetrikus felsőrész, és a nagyon karcsúra befűzött derékból közvetlenül induló hatalmas szoknyarész. Anyag használatban a nagy volumenek, a tartást biztosító vastagabb matériák vagy a többszörösen egymást fedő tüll szoknyák, a rakások és hajtások jellemzik.

Kövér koszorúslány a menő | Új Szó | A szlovákiai magyar napilap és hírportál

Tipp: Csodásan néz ki körte alkaton és a vékony hölgyeken, vagy ha rövid a derekad. Arra azonban érdemes vigyázni, hogy a ruha felső részén legyen valami csillogó, esetleg szerepeljenek koszorúslány karcsúbb hajtások, redőzések, fodrok vagy virágdíszítések, hogy egy kicsit optikailag növelni tudják a mellméretet. Kevésbé ajánlom azonban alacsony koszorúslányoknak, mert a túl széles szoknyarész összenyomja az alakot.

koszorúslány karcsúbb

Sellő és trombita fazon A következő nagy csoportot a trombita és a sellő szabású ruhák alkotják. A kettő közötti eltérés abban áll, hogy honnan bővül a szoknyarész.

A takarmánydrágulás az oka. Gyász "Elcsitult a szív, mely értünk dobogott, Pihen a kéz, mely értünk dolgozott, Számunkra te sosem leszel halott, Örökké élni fogsz, mint a csillagok. Temetése Előtte gyászmise Gyászoló család Szeretettel emlékezünk Rózsa Imre halálának

A trombita fazonnál a szabásvonal a comb középső részétől válik kiszélesedővé, és így tulajdonképpen a módosított A vonalú és a sellőszabású ruhák közé esik, míg a hableány formát imitáló daraboknál csak a térdtől bővül a ruha alja és afölött teljesen a testvonalát követi.

Mindkét fazon nagyon szexi és nőies, hiszen koszorúslány karcsúbb az alakot, hangsúlyozza a has és a csípő területét, így nem ajánlottak a körte és alma alkatúaknak, továbbá ha súly problémákkalküzdünk.

Címkefelhő

Tipp: A trombita fazon remek választás, ha alacsony vagy, valamint igen szépen mutat ahomokóra alakkal vagy banán alkattal büszkélkedő hölgyeken. A sellő forma legszebben a karcsú, nyúlánk homokóra alkaton mutat, főképpen, ha hangsúlyozni akarod a szép kerek vonalaidat.

Egyenes szabású ruhák A modern és koszorúslány karcsúbb trendi esküvőkhöz leginkább a test vonalát lágyan követő, de nem teljesen szűk, egyenes szabású ruhák illenek. Tipp: A természetesen vékony, alacsony vagy banán alkatú lányok számára ideális viselet, de nem ajánlott alma vagy körte alkat esetében. Ha pedig homokóra alakod van, csak akkor válaszd ezt a fazont, ha kifejezetten szeretnéd a formáid nőies jellegére felhívni a figyelmet.

Általában lágyan eső selyem anyagokból, csodás hát- vagy nyakkivágásokkal, csipke betoldásokkal készülnek, hátul kisebb uszályban is folytatódhatnak. Nagyon divatos ehhez a fazonhoz ejtett nyakat vagy aszimmetrikus vállmegoldást társítani.

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Empire fazon Végül következzenek a mell alatt szabott, azaz empire stílusú csodás modellek, amelyek még Napóleon korából köszönnek vissza időtlen és elegáns vonalvezetésükkel. Ezen ruhák fő jellemzője, hogy a derék vonal nem hangsúlyos és a mell alatti rakásokból bővül kicsit a ruha, de nem A vonalban, drummond fogyás lazán, egyenesen omlik le az anyag és soha nem feszül a testre. Gyakran váll nélküliek vagy buggyos ujjúak.

Ez utóbbi ujjmegoldás a csontos és keskeny vállú, vékony hölgyeknek nagyon jól áll.

koszorúslány karcsúbb

Tipp: Mivel ez a fazon nyújtja az alakot, bátran választhatják az alacsony testmagasságú vagy rövid derekú hölgyek. Továbbá akkor is ideális, ha el szeretnéd rejteni a hasadat, az erősebb csípődet vagy combjaidat, így a körte alkatúaknak is a koszorúslány karcsúbb ajánlom ezt a stílust.

Különleges alkalmi ruhák molett hölgyeknek Különleges alkalmi ruhák molett hölgyeknek Ki mondta, hogy a molett alkalmi ruháknak unalmasnak kell lenniük?

Ha pedig éppen kismama vagy az esküvő idején szintén remek választás, mivel jól elférhet benne a növekvő pocakod is.