Kapcsolódó cikkek

Vodka zsírégető. 4 uncia fogyás ital

vodka zsírégető

Megosztás Küldés Sajnos az alkohol egyik negatív tulajdonsága az, hogy gátolja a szervezetünk zsírégető funkcióit, sőt képes fokozni a testünk zsírszövet tároló kapacitásá t is.

Ez pedig nyilván nem jó hír annak, aki hetek óta szenved a visszafogott étrendjével, és még egy jó bulin sem tudja igazán elengedni magát. Azt érdemes tudni, hogy a legtöbb tömény italnak azonos a kalória tartalma, kb.

vodka zsírégető

Szóval, ha ebből indulunk ki, igazából mindegy, hogy melyiket választod, mindegyik esetén 80 kcal-t viszel be egyetlen vodka zsírégető alatt. De kis pohár ezekből, szódával, diétás kólával önmagában nem fog megártani. A problémás az lehet, hogyha cukrozott koktélok, édes likőrök, vodka zsírégető több üveg búzasör mellett teszed le a voksodat.

vodka zsírégető

Ugyanis ezek sokkal jobban megdobják majd a vércukorszintedet, és farkaséhes leszel tőlük. És nagy a valószínűsége, hogy nem fogsz majd reggelig várni a szokásos zab adagodra. A másik dolog, ami könnyen elronthatja a sikeres diétát, az az, hogyha egyetlen nap alatt viszel be nagyobb mennyiséget hizlalóbb dolgokból — jelen esetben az alkoholból.

vodka zsírégető

Pedig kevésbé lenne káros, hogyha akár minden nap meg innál egy fél pohár száraz fehérbort, mintha szombat este döntesz le egymás után három tejszínes koktélt. A lényeg tehát, hogy nem kell egy üveg vízzel ülnöd a sarokban, nyugodtan megihatsz pohár vodka-szódát, vagy bort.

Rubint Réka Rólad szól! 40p átformálás

A mértékletesség és a tudatos választás az, amit a hatalmas buli hangulatban, vagy a barátok unszolásának ellenére is mindig szem előtt kell tartanod. Persze csak akkor, ha valóban sikeresen szeretnéd zárni a nyár előtti fogyókúrádat.

vodka zsírégető