5 legjobb zsírégető gyógynövény koktélozáshoz

Zsírégető gyógynövények, A sikeres fogyás titka

Vannak-e zsírégető hatású gyógynövények?

zsírégető gyógynövények

A dietetikus válaszol MME Vannak-e olyan gyógynövényteák, amelyek segítik a fogyást és a zsírégetést? Zsírégető gyógynövények a kérdésre adott választ Somogyi-Kovács Anita, a Mindmegette dietetikus szakértője.

Gyógynövények fogyáshoz - ezeket ajánlja Szabó Gyuri bácsi - EgészségKalauz

Vannak olyan gyógynövényteák, amelyek segíthetnek a fogyásban, illetve elősegíthetik a zsírégetést? Klaudia, Budapest Ne hidd, hogy hashajtó teás kúrával azonnali eredményt érhetsz el!

zsírégető gyógynövények

Legfeljebb a kihajtott vízmennyiségnek megfelelő testsúlycsökkenést tapasztalod majd, esetleg a hasmenésed lesz. Azt se feledd, hogy ilyenkor, a zsíron kívül, a vitaminok és az ásványi anyagok is kiürülnek a szervezetedből.

zsírégető gyógynövények

Mégis, a zöld tea vegyületei például elősegíthetik a fogyást. A szenna- és a mályvatea igen erős hashajtó, ezeknél nagy a rászokás veszélye.

zsírégető gyógynövények

Érdemes inkább a hazai fűszereket felhasználnia. A csípős paprika kapszaicinje például a zsírraktározás mértékét, illetve az elfogyasztott étel mennyiségét egyaránt csökkentheti.

A bors piperinje szintén hasonló módon hat, ezért ezt is folyamatosan használhatod ám természetesen csak akkor, ha teljesen egészséges vagy!

zsírégető gyógynövények