Fogyni ninja turmixgép, Fogyás turmixszal - Fogyókúra | Femina

Zsírégető ninja. Fogyás ninja

Tartalom

  A  BioTech USA fogyni zsírégető ninja turmixgép azért alkotta meg a  Pink Fit termékcsaládothogy segítségükkel elkerülhessük a fogyókúra kellemetlen mellékhatásait, hogy megkönnyítsék a bikini szezonra való felkészülés időszakát.

  zsírégető ninja

  Magas élelmi rosttartalmának köszönhetően csökkenti az éhségérzetet, így könnyebb ellenállni a kísértéseknek. A króm a vércukorszint megfelelő szinten tartásában, a kálcium és a magnézium a diétás életmóddal együtt járó fáradtság elkerülésében, míg a cink az anyagcsere javításában és a bőr feszességének megőrzésében játszik jelentős szerepet. A turmix vízzel keverve mindössze 98 kalória, és tökéletesen helyettesíthető vele bármely főétkezés, ráadásul ötféle ízben meggy-joghurt, étcsokoládé, mogyorókrém, eper, vanília kapható, így sosem lehet megunni.

  zsírégető ninja

  Az Ultra Loss turmixok segítenek tehát, hogy jóllakottnak érezzünk magunkat anélkül, hogy felesleges kalóriákat vinnénk be szervezetünkbe, mert az éhség a legrosszabb tanácsadó, amikor a felesleges kilóktól akarunk megszabadulni.

  Az ehhez szükséges energiát jó esetben a szervezetünkben tárolt zsírból tudjuk pótolni, így csökkenhet a súlyunk is. Fogyni téged nyárra formába akar kerülni, az még időben van, most kell cselekedni!

  zsírégető ninja

  Kiss Virág.