Hbo fogyás dokumentumfilm

Fogyókúra dokumentumfilm, Fogyás dokumentumfilm hulu

fogyókúra dokumentumfilm

Fogyás dokumentumfilm hulu Listánkban összegyűjtöttünk 10 elhivatott előadót, akik drasztikus súlycsökkenésükkel sokkolták a közönséget. Anne Hathaway, Matthew McConaughey és Tom Hanks számára a 10 kiló feletti fogyás hozta meg az Oscar-díjat, míg Chris Hemsworth a villámok és a tökéletes felsőtestek istenének fogyókúra dokumentumfilm sem volt elég hozzá, ahogy Matt Damonnak sem.

fogyókúra dokumentumfilm

Chris Hemsworth Chris Hemsworth a villámok és a tökéletes felsőtest istene, ben A tenger szívében című film szerepe kedvéért fogyott le drasztikusan, minden izomtömegét elveszítve.

A forgatást fogyás dokumentumfilm hulu kijelentette, hogy soha többet nem hajlandó ilyesfajta átalakulásra, mivel nagyon megviseli az embert.

fogyókúra dokumentumfilm

Főleg akkor, ha végül a film sem sikerült annyira egyedire, hogy díjazzák erőfeszítéseit. Liam Neeson Az 50 év felett akcióműfajba betörő színészsosem volt az a hízékony típus, az átlagos testalkata mégis kapóra jött a rosszarcúak agyba főbe verésénél, ugyanis hitelessé tette a látottakat.

TOP 5 ZSÍRÉGETŐ HIBÁM, amit elkövettem.. • Ezt NE csináld! egyszerű otthoni tippek a fogyáshoz

Martin Scorsese Némaság című filmjében a hitevesztett szerzetes hiteles megformálásáért képes volt még további 9 kilót leadni, amúgy sem vaskos súlyából. Ez olyannyira bejött neki, hogy a Watergate-botrányban nagy szerepet játszó FBI ügynök, Mark Felt fogyókúra dokumentumfilm eljátszásáért már kórosan soványra fogyott, a sajtóban többször halálhírét is terjesztették emiatt.

fogyókúra dokumentumfilm

Anne Hathaway A színésznőbár éneklésre használta a torkát A nyomorultak című musicalben, sok étel nem csúszhatott le rajta, ugyanis összesen 12 kilótól szabadult meg az Oscar-díjat érő tökéletes alakítás jó fogyókúrás desszertek. Lehet, hogy érdekel.