Karcsúsító kebab

Karcsúsító ház

Patti austin fogyni Részletes termékinformáció A diétát és a fogyókúrát segítő termék. A zöld tea tartalma miatt csökkenti a szabad gyökök és az oxidációt okozó anyagok mennyiségét a szervezetben. A lótuszlevél összetevője fokozza az anyagcserét ezáltal elősegíti a fogyókúránkat, diétánkat, egyensúlyba hozhatja a koleszterin szintet, csökkenti a vérnyomást valamint nagyon hatékony salaktalanító hatású szer.

How To Contact Us

A fogyókúrás tea kasszia mag tartalma élénkíti az anyagcserét, átmozgatja a karcsúsító ház, székrekedés esetén nagyon jó segítség lehet valamint jó hatással van az agyra, májra, csontokra és az inakra. A késztmény szivacstök virág tartalma enyhén vízhajtó hatású.

Összetevők: zöld tea, lótusz levél, kasszia mag, szivacstök virág, szárított mandarin héj, Semen Coicis. Felhasználási útmutató: egy filtert kb.

fogyás amy

Az első héten 1 csésze teát fogyasszunk esténként, azután csészével reggel és este. Egy kúra 45 napig tartson!

ex lazán lefogy

Figyelem: várandós, szoptatós anyák, gyermekek nem fogyaszthatják! A Herbahaz.

  1. A kezelés kb.
  2. Karcsúsító szalon Miskolcon Karcsúsító szalon közelében.
  3. A legtöbb diétás kebab Karcsúsító kebab Megalapításának modellje az English Scotland Yard krími múzeuma volt.

Azonban a termékek összetevői változhatnak, és ez befolyásolhatja a tápanyagösszetételt és a termékekben előforduló allergéneket is, ezért nem tudunk felelősséget vállalni az oldalon közölt információért. A termékfotók tájékoztató jellegűek, a csomagolásban eltérés lehetséges. A legfrissebb adatokat minden esetben a termék cimkéje tartalmazza, ezért kérjük, hogy a termékek használata előtt karcsúsító ház el a csomagoláson található adatokat.

a tea elveszítheti a zsírt

Amennyiben kérdése lenne a termékekkel kapcsolatban, kérjük, keresse vevőszolgálatunkat az info herbahaz. A Herbaház webáruházban közzétett adatok a vásárláshoz nyújtanak segítséget, ezeket az adatokat a Bennovum Kft.

Legnépszerűbb termékeink.