A zsír faktor

Sprint zsírégetésre. WOW0821240209BLCLJLLLML

Tartalom

  sprint zsírégetésre

  A legrosszabb dolgok, amiket férfiak mondtak szex közben - Nők mesélték el Ha egy kicsit is járatos vagy a zsírégető sportokban, nyilván tudod, hogy a kardió jellegű mozgásformák segítik elő leginkább a súlyvesztést.

  Van azonban a kardiónak egy speciális változata, amellyel még gyorsabban érheted el a kívánt eredményt, valamint jelentősen növelheted az állóképességedet.

  sprint zsírégetésre

  Intervall edzés Az intervall edzés az intervallum szó rövidítéséből adódik, mely magyarul szakaszt jelent. Nevét onnan kapta, hogy az edzés tervszerűen váltakozó szakaszokra bontott, terhelési és pihenőidők váltják egymást.

  sprint zsírégetésre

  A pihenési idő alatt nem szükséges abbahagyni a mozgást, csupán kisebb fokozatra, alacsonyabb intenzitásra kell kapcsolni. Ha például futásról van szó, akkor a sprintet felváltja a kocogás, majd megint a sprint következik. Ugyanakkor végezhetsz intervall edzést kerékpáron vagy medencében is.

  Fontos az aktív pihenési szakasz Lényeges szempont, hogy a terhelési szakasz nem lehet hosszabb a pihenőidőnél.

  sprint zsírégetésre

  Sőt, minél intenzívebb az sprint zsírégetésre, és minél jobban igénybe veszi a szervezeted, annál hosszabb pihenőidőkre van szükség. Amikor a pulzusod visszaállt egy alacsonyabb szintre, következhet az újabb terhelési szakasz.

  sprint zsírégetésre

  Hogy pontosan milyen pulzustartományban kell végezned az edzést - tren-acetát zsírvesztés legyen a minimum és a maximum - az ügyben érdemes konzultálnod egy személyi edzővel.